MVO

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde bij Hoekstra. We minimaliseren de CO2-uitstoot door het gebruik van Euro 6-voertuigen en hebben een proactieve houding om deze uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Dit stelt ons in staat om onze klanten te helpen bij het behalen van hun milieudoelstellingen. Naast onze focus op Eur6-voertuigen kijken we naar het gebruik van al onze hulpmiddelen en investeren we momenteel in een investeringsprogramma voor elektrische kooiapen.

Om onze voetafdruk verder te verminderen, nemen we ook maatregelen op kantoor. We denken na over het verminderen van verspillingen en het minimaliseren van onze footprint. Een sprekend voorbeeld hiervan is onze focus op digitalisatie van interne processen.

Met deze initiatieven streven we ernaar om niet alleen onze eigen milieu-impact te verminderen, maar ook om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Elektrisch rijden

Met het oog op de toekomst hebben wij geinvesteerd in onze eerste elektrische truck. Dit is een mooie aanvulling op onze elektrische meeneemheftrucks. 

Met deze combinatie zijn wij in staat om in iedere milieuzone in Nederland te laden in te lossen.