TRANSPORT

Hoekstra Idskenhuizen is uw specialist op het gebied van:

  • Kooi-aap transport
  • Walkingfloor / Kippertransport (bulk transport)
  • Tautliner transport
  • Warehousing & Op- en overslag

KOOI-AAP TRANSPORT

Hoekstra Idskenhuizen is uw specialist op gebied van vervoer met kooi aap. Hierdoor kunnen wij uw goederen nagenoeg op bijna iedere plaats laden of lossen. Dagelijks zijn wij onderweg voor onze opdrachtgevers. Afhankelijk van het type product kiezen we voor een 2- 4-wegs model kooi aap. Ons werkgebied is Nederland, België , Duitsland en Frankrijk. 

De kooi aap is geknipt voor tuin- en  bouwmaterialen. Onze chauffeurs hebben de benodigde ervaring voor zowel bouwplaatsen, groothandels en levering bij particulieren. Uw goederen zijn bij ons in de juiste handen. 

De voordelen op een rijtje:

  • Ideaal voor levering in het stedelijk gebied
  • Geen onnodige wachttijden
  • Geschikt voor vervoer van allerlei soorten vracht

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw zending real time te volgen via ons track & trace systeem.

In het kader van duurzaamheid, wordt er geïnvesteerd in elektrische kooi-apen. Naast een verminderde uitstoot van CO2, kunnen we nagenoeg geluidloos werken. 

WALKINGFLOOR / KIPPER (BULKTRANSPORT)

Voor een breed spectrum aan klanten verzorgen wij het vervoer van los gestorte producten. Hierbij valt te denken aan food – en feed producten maar ook industriële grondstoffen en commodities. Voor dit transport wordt gebruikt gemaakt van walking floors en kippers. Onze opleggers hebben een inhoud van minimaal 80M3. 

Walking floor trailers kunnen horizontaal lossen met behulp van een hydraulisch aangedreven vloer.

Ons werkgebied voor deze diensten bevat: Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. Vanzelfsprekend hebben wij de benodigde kwaliteitssystemen in plaats om de gehele keten te kunnen borgen.

Wij kunnen gerust stellen dat wij expert zijn op het gebied van bulk transport. Welke bulkgoederen u ook wilt transporteren, U bent bij ons aan het juiste adres.

TAUTLINER TRANSPORT

Met onze tautliners verzorgen wij transport naar en van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De tautliner kenmerkt zich door grote flexibiliteit bij het laden en lossen en hierdoor geschikt voor palletgoederen maar ook voor lengte goederen. Zolang het maar binnen de afmetingen van de tautliner past.

Is er geen heftruck aanwezig op de locatie geen probleem. Dan nemen wij een kooi-aap mee om dit probleem te verhelpen. 

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

CONTACT