ONS VERHAAL

Al sinds 1928 is Hoekstra Idskenhuizen BV een begrip. Opgericht door Jacob Cornelis (in de volksmond Jappie Cees) Hoekstra (links op de foto).

In de begin jaren wordt de basis gelegd voor het huidige transport bedrijf door te beginnen met handel in vee, hooi & stro.

In 1966 wordt het bedrijf wordt het bedrijf voortgezet door drie van zijn zonen. Ook wordt er dan besloten om aan de rand van Idskenhuizen nieuw te gaan bouwen. Vanaf die periode is er gekozen om het bedrijf te splitsen in Hoekstra Ruwvoer en veehandel BV en Hoekstra Idskenhuizen BV, de transport tak.

Ondertussen is de derde generatie reeds werkzaam in het bedrijf. In 2012 is truck- en trailerservice onder de vlag van Hoekstra als zelfstandig bedrijf gaan opereren vanuit Grou.

De afgelopen jaren heeft Hoekstra Idskenhuizen zich meer gespecialiseerd in het vervoer van producten met kooi-aap en tautliner. Voor zowel FTL alsmede LTL. Daarnaast hebben wij walking floor – opleggers en kippers tot onze beschikking voor het vervoer losgestorte goederen.